El grafiter madrileny Sfhir és l'autor del nou mural del Serpis Urban Art Project, a Gandia, que s'està realitzant a un mur del col·legi Joan Martorell, a Beniopa, fins a este diumenge. Es tracta de la quinzena intervenció d'este projecte municipal que busca potenciar l'art urbà pels diferents barris de la ciutat i fer reflexionar sobre determinats valors com la pau, la solidaritat, la natura, la igualtat, o la diversitat, segons destacaren en roda de premsa els regidors de Responsabilitat Social i Gestió Responsable del Territori, Nahuel González i Xavier Ródenas, respectivament.

Tots dos destacaren que és el primer mural que es pinta a Beniopa i compta amb el suport de la Junta de Districte i del centre educatiu, que va fer la proposta.

L'autor, que vé de pintar un altre mural a Guatemala, va explicat que l'obra es titula «A vegades jugue a acolorir l'univers», i és un homenatge a la infància. A partir d'una composició fotogràfica pròpia i dibuix espontani, Sfhir incorpora elements del mateix espai on treballa. La tècnica emprada és l'anamorfisme, que simula una visió en 3D de l'obra.