Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Copa es juga hui a Bellreguard: Badenes i Seve & Ian y Roberto

La partida copera anunciada ahir a Sueca es disputarà hui al Trinquet de la Llosa de Ranes

El Trinquet de Bellreguard acull hui dissabte la partida de la segona jornada de la Copa Caixa Popular-Trofeu President de la Diputació de Valencià de Raspall entre Ian i Roberto, que defensaran l'escut de l'Ajuntament de Dénia, tenint a la contra a la parella de l'Ajuntament de Xeraco formada per Badenes i Seve.

Estos dos equipos no van poder anotar-se la victòria al seu debut coper. Els primers van caure 25-20 contra Moltó i Lorja i els segons, 25-10 contra Punxa i Canari.

L'encontre es podrà veure en directe a través de la televisió pública À Punt (18.15 hores).

La partida de Copa que ahir es tenia que disputar a Sueca entre El Genovés, equip format per Sergio i Sanchis, i Ontinyent, amb Pablo i Tonet IV, passa del trinquet Eusebio al Trinquet Municipal de la Llosa de Ranes esta mateixa vesprada. Estos dos conjunts tampoc van guanyar en la primera jornada.

Ahir també es va suspendre la programació ordinaria prevista al Trinquet Cisar de Piles i l'homenatge a Vicent Martinez Català «Pusa» en la Nit Màgica nocturna programada a Bellreguard.

El que resta ara es completar el cap de setmana de competició. En Bellreguard, en la primera de hui s'anuncia a juvenils-promeses.

Demà, també a Bellreguard, es jugarà una primera de juvenils-promeses i en la segona: Iván i Ibiza contra Salelles II i Marc.

El dilluns al Trinquet de Xeraco juguen a les 17 hores Pau y Salvà contra Sancho i Javi i, després, Moltó i Raúl front a Sergio i Brisca amb 100 euros de premi.

Compartir el artículo

stats