La sisena i definitiva jornada de la fase regular de la Copa Caixa Popular-Trofeu Diputació de València de Raspall ha començat este dilluns passat al trinquet de Xeraco on s'ha concretat la classificació per a semifinals de l'equip d'Ontinyent, amb Pablo i Tonet IV, que ha superat 25-5 al representatiu del Genovés, amb Montaner i Sanchis.

La victòria assegura a Pablo i Tonet IV un lloc en les semifinals. Falta saber si com a primers o segons del grup A. De moment encapçalen la classificació amb 9 punts. La plaça vacant se la jugaran l'equip d'Oliva de Vercher i Brisca (8 punts) i el de Villanueva de Castellón de Marrahí i Néstor (6 punts) en la partida que els enfrontarà el pròxim dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes.

En el Grup B també n'hi ha una plaça de semifinals adjudicada, en este cas per a l'equip de Dénia amb Ian i Roberto. A l'altra opten els altres tres equips del grup, que igualen a 6 punts en la classificació. Les partides de la sisena jornada del grup B es jugaran hui dimecres a Castelló de Rugat on Ian i Roberto (Dénia) s'enfrontaran a Badenes i Seve (Xeraco) i el diumenge de matí a Xàbia on Moltó i Lorja (Barxeta) es mesuraran a Punxa i Canari (Sueca).

Això significa que els 5 professionals de la Safor que participen en el Copa segueixen vius i opten a les seminals de la competició.