Dimarts es van presentar les finals del XXII Trofeu Mancomunitat de la Safor a la seu de l'entitat comarcal en Gandia. L'acte va estar presidit pel president de la Mancomunitat, Voro Femenia, a més d'Assumpta Domínguez i Juan Espinosa en qualitat de vicepresidents, i el trinqueter de Piles, seu de les finals, José Maria Puig. També van assistir alguns dels protagonistes de les partides

Femenia va voler destacar que «enguany hem participat en el Torneig Mancomunitats junt amb la Ribera Alta i la Costera-Canal, però ací a la Safor portàvem ja 21 anys celebrant el nostre trofeu i hem considerat continuar fent-lo perquè des del nostre territori s'aposta per la pilota valenciana». Femenia va afegir que «estem intentant ajudar a través de les escoles públiques dels pobles perquè puguen iniciar als xiquets i xiquetes en el nostre esport».

Assumpta Domínguez va voler subscriure «fil per randa» les paraules de Femenia, reiterant «el compromís de la Mancomunitat amb la pilota valenciana». Juan Espinosa va manifestar el seu desig de què «no es perda la pilota perquè és un esport valencià i cal mantenir-lo».

Jose Maria Puig va agrair a la Mancomunitat el fet de voler mantenir este trofeu i va destacar la feina dels trinqueters pel seu suport a aquesta competició.

Les finals es juguen demà divendres al Trinquet de Piles. A les 16.30 hores: Rafa & Nicolás / David y Javi L. i, seguidament, Vicent & Roberto / Salelles II & Josep.

Hui dijous a Bellreguard es disputen les partides pel tercer i quart lloc: Guille & Momparler / Sancho & Marc i Montaner & Ricardet / Vercher i Ibiza.