Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El II Memorial Emilio Peris comença hui a Bellreguard

Totes les partides tenen caràcter solidari a benefici d'Alma de Acero

Alcalde, família Peris, trinqueters i dirigents d'Alma de Acero, en l'acte mcm

L'Ajuntament de Bellreguard va acollir dijous la presentació de la segona edició del Memorial Emilio Peris Mascarell. L'acte va estar presidit pel mateix alcalde de la localitat, Alexandre Ruiz, acompanyat del responsable del trinquet municipal, Emi Peris; el president de l'Associació Alma de Acero, Rafael Bolta, així com dels trinqueters de Piles i Xeraco, José Maria Puig i Ramón Ramos.

Entre el nombrós públic assistent van estar els familiars d'Emilio Peris, alguns dels jugadors que disputaran les partides i amics de la família.

L'alcalde va destacar la importància de la celebració del memorial «per a un poble amant de la pilota i del raspall. Ell va ser una pedra angular per a la pilota. Aquest homenatge combina la bonhomia d'Emilio Peris amb la tendresa de l'acció social d'Alma de Acero».

Emi Peris, fill major de l'homenatjat, va explicar que «quan va faltar mon pare i ens vam veure en la tessitura de decidir què fer per a retre homenatge a una persona que havia treballat tant per la pilota, no volíem que es vinculara el seu nom en cap negoci, i per això, sempre hem posat la condició que per a fer un memorial amb el seu nom, ha d'haver-hi un vessant solidari», va explicar Peris.

Per todo aixó, la recaptació de les partides anirà destinada a l'Associació Alma de Acero, dedicada a la dotació i millora de centres de salut, hospitals o àrees de Pediatria d'atenció a xiquets i xiquetes.

Amb els diners del I Memorial Emilio Peris s'ha millorat l'àrea de pediatria del centre de salut de Bellreguard. Amb la recaptació de l'edició de 2019 es faran millores als centres de Xeraco i Piles.

Els representants de Alma de Acero van voler donar les gràcies a tots els que formen el món de la pilota i fan possible dur a terme projectes de tanta importància.

Per a aquells que no puguen assistir a les partides, s'ha habilitat una fila zero (Caixa Ontinyent ES3020456035573000041115).

La programació esportiva s'enceta hui dissabte a Bellreguard amb la primera semifinal del Memorial: Punxa, Lorja i Javi López contra Badenes, Raúl i Ibiza. La segona es demà diumenge, també a Bellreguard: Montaner, Roberto y Néstor contra Salelles II, Josep i Ricardet. Els guanyadors jugaràn la final el diumenge 29.

També han volgut unir-se a la causa els trinquets de Xeraco i Piles, que celebraran sendes partides solidàries els pròxims dilluns 23 i divendres 27, respectivament. A més, el dissabte 28, Bellreguard també acollirà una altra partida.

Compartir el artículo

stats