El Teatre del Raval de Gandia acull des de hui dissabte, 18 de gener, una nova edició del Festival Hostes que organitza LaCasaCalba. Hostes es planteja com una trobada cultural que convoca cada any un ventall en miniatura del que s'està coent en relació a les músiques tranquil·les.

La novena edició del festival es presenta com una proposta acollidora on reposen diferents estils que es desplegaran al llarg de sis caps de setmana, des del 18 de gener fins al 22 de febrer, i on cadascun d'ells proposa diferents estils musicals com jazz, mediterrani, dream & song i avant-pop. A més, l'Hostes inclou propostes artístiques més enllà de les actuacions musicals. Enguany hi haurà una jornada de circ així com la projecció d'un clàssic del cinema que serà musicat en directe.

La primera vetlada Hostes tindrà lloc a les 19 hores de hui a ritme de funk i jazz amb l'actuació de Frankie's Funkinjectors i Clara Juan Quintet.

Frankie's Funkinjectors donaran a conèixer el seu projecte que va sorgit de manera casual quan coincideixen sobre un escenari la cantant americana de funk, Frankie McCoy, i el músic i compositor oliver Joan Mont al trombó. Va sorgir la màgia i es va transformar en una nova identitat musical que ja no ha parat de sonar.

Este dissabte també serà el torn de la saxofonista gandiana, Clara Juan, que actuarà en quintet amb un projecte que va un pas més enllà dins del jazz contemporani, permetent desenvolupar la seua música i aportant la seua personalitat sobre composicions pensades expressament per a aquesta formació, treballant la tímbrica característica i amb la improvisació com a motor fonamental.

Les entrades estàn a la venda en la web www.teatreravalgandia.org i en la taquilla.