Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Oliva s'imposa a Barxeta en Xeraco però Alzira seguix líder

La Lliga Bankia-Trofeu Diputació de València torna el cap de setmana que ve en el Genovés, Bellreguard i Dénia

Oliva s'imposa a Barxeta en Xeraco però Alzira seguix líder funpival

La tercera jornada de la XXXVII Lliga Bankia-Trofeu Diputació de València de Raspall va concloure diumenge passat al Trinquet de Xeraco amb la victòria per 30-15 del equip Ajuntament d'Oliva (Vercher, Sanchis i Javi López) davant l'Ajuntament de Barxeta (Moltó, Raúl i Ibiza).

El triomf d'Oliva significa que avança a Barxeta a la classificació per a situar-se tercers amb tres punts. Per la seua banda, el trio de Moltó continua amb els dos punts obtinguts a la jornada inicial per a posar-se en la quarta posició. Cal recordar que ambdós equips no disputaren la segona jornada, ja que les seues partides van ser ajornades per seguretat a causa del mal oratge.

Una situació que també va afectar el cuer, Villanueva de Castellón, zero punts, i a Xeraco, quints amb un punt.

La taula classificatòria l'encapçala Alzira amb 6 punts després d'haver-hi guanyat les tres partides que ha jugat. També amb tres enfrontaments disputats, l'Ajuntament del Genovés va segon en la taula amb cinc punts.

La quarta jornada del campionat per equips comença divendres, 31 de gener, al Trinquet del Genovés amb la partida entre Ajuntament del Genovés (Punxa, Tonet i Néstor) i Ajuntament d'Oliva (Vercher, Sanchis i Javi López).

Dissabte, 1 de febrer, a Bellreguard jugaran Villanueva de Castellón (Marrahí, Roberto i Gabi) contra Xeraco (Ian, Canari i Ricardet) i diumenge, 2 de febrer, al Trinquet el Rovellet de Dénia s'enfronten l'Ajuntament de Barxeta (Moltó, Raúl i Ibiza) i d'Alzira (Pablo, Seve i Lorja).

Partides ordinaries a Oliva

En quant a l'agenda ordinària en la Safor, hui dimarts al Trinquet d'Oliva s'anuncia a Raúl F. i Momparler davant Chesa i Sergi i, a continuació, Ian i Josep davant Punxa i Canari.

Compartir el artículo

stats