Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els moros i cristians d'Oliva ja tenen el cartell que anunciarà les festes de juliol

Els moros i cristians d'Oliva ja tenen el cartell que anunciarà les festes de juliol jordi falgàs vicent

La Federació de Moros i Cristians d'Oliva ha donat a conèixer els noms dels autors dels millors cartells del concurs de les festes de 2020. El guanyador absolut esJuan Diego Ingelmo Benavente, de Borriana, amb l'obra «Tatuaje» i el guanyador local es Jordi Falgàs Vicent, d'Oliva, amb l'obra «Mico». El cartell guanyador absolut serà la imatge de les Festes de Moros i Cristians d'Oliva 2020.

Els premis es lliuraràn este dissabte, 8 de febrer, durant la celebració dels Putxeros del Mig Any a la plaça Joan Baptista Escrivà en una jornada que començarà a les 8 hores amb el tradicional foc d'arcabusseria i cercavila pels carrers del Raval de la ciutat, i seguidament festa amenitzada per l'AAMO a la mateixa plaça de darrere del mercat municipal.

Com a novetat d'enguany, el lliurament dels premis de dibuixos escolars no es realitzaran en l'acte dels putxeros del Mig Any, sinó que es traslladen a la Fireta Infantil de Moros i Cristians que la Federació de Moros i Cristians d'Oliva organitza a finals del mes de juny.

Compartir el artículo

stats