El jove poeta de Gandia, Joan Deusa, organitza unes jornades literàries al centre social Ca Saforaui, que compten amb el suport de Saforíssims Societat Literària. Aquestes jornades serveixen com a tret d'exida per arrancar amb una programació literària a l'associació de Ca Saforaui, ja que, a partir del 6 de març el mateix Joan Deusa començarà a impartir el taller de poesia Poètica-Saforaui.

Hui divendres a les 22.30 tindrà lloc una festa poètica, que obrirà amb un recital obert en el qual participaran poetes joves vinguts de Catalunya i País Valencià, poetes com Chantal Poch, Mazella, Esther Climent, Laia Maldonado, Cristina Girona, Alba Palau, Verónica Pérez o Enric Agost. El recital anirà seguit d'un concert de música poètica-electrònica protagonitzat per la DJ Foxglove, Bea Andrés, de Barcelona.

Les jornades continuaran dissabte a la 13 hores amb un vermut literari al local de Ca Saforaui, on Joan Deusa conduirà la presentació del poemari «L'Arquitecte», de Laia Maldonado, guanyador del premi Ventura Ametller. Aquest vermut anirà seguit d'un dinar obert a tothom amb el motiu de Paella Vegana. A la vesprada, el poeta de Gandia, Ausiàs Galbis, presentarà el seu nou projecte musical.