Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El valler campió d'Espanya Ramón Álvarez triomfa en casa

La Federació d'Esports de Muntanya de la Comunitat Valenciana felicita al CETV per la seua tasca d'organització

La segona prova de la Copa de Marxa Nòrdica de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV) organitzada dissabte passat pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna (CETV) va estar tot un èxit. Un total de 154 participants disputaven la prova de la Copa, de 13 km, competitiva a nivell autonòmic i la promocional, no competitiva.

L'itinerari pel casc urbà i pel racó Joana, racó Redó, Raconàs i Massalari, estava cobert per uns 80 voluntaris. També col·laboraren la Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil. A més, hi havia avituallaments, un per a cada modalitat, en el recorregut i en la meta, i els massatgistes de la clinica J. J. Bosca i una ambulància amb metge i ATS. En tot el recorregut hi havia 9 àrbitres que controlaren els participants.

Després de la prova es va procedir a l'entrega de trofeus a càrrec del regidor Josep Llàcer, el president de la FEMECV, Carles Ferri i el president del CETV, Vicent Felis, i també tingué lloc un berenar per a tots, participants i col·laboradors, amb coques casolanes que havien fet els socis del CETV. Tant els participans com els àrbitres i els directius de la FEMECV han felicitat al CETV per l'organització, manifestant que per a l'any que ve podrien fer una prova del nacional a Tavernes.

Segons la FEMECV, aquesta prova de Tavernes ha sigut la més nombrosa en participants de totes les que fins avui s'han realizat.

El guanyador absolut ha sigut el valler Ramón Álvarez Borrás, campió d'Espanya 2018 i 2019, membre del CETV, i que també va guanyar la primera prova a Villena, el 8 de febrer. Ramón va tardar 1 hora i 22 minuts en fer els 13 km.

La millor dona de la jornada va ser Silvia Jordà Martí. Els millors locals van estar Merxe Carbonell Ferrando y Fran V. Lledó Grau.

Compartir el artículo

stats