Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Amics del Cavall organitza el Memorial Inma Masquefa en la Platja d'Oliva

Les corregudes estàn programades per a demà diumenge a las 11.30 hores en la zona sud

Imatge d'una correguda de cavalls a la platja d'Oliva. levante-emv

L'Associació Amics del Cavall organitza les XV Carreres de Cavalls Memorial Inma Masquefa en la Platja d'Oliva este diumenge 8 de març. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de nombroses empreses privades i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Oliva.

En l'edició d'enguany hi haurà dos modalitats. La primera es «Amb cadira de muntar» i es dividirà en genets i amazones fins a 16 anys amb qualsevol raça de cavall; els majors de 16 anys amb creuats i altres races i la categoria PRE pels majors de 16 anys amb èquids de pura raça espanyola. Quan a la modalitat «A pèl» es tractarà del sistema anteriorment conegut com la joia.

Tots ells deuran realitzar una distància de 220 metros en cada carrera o sèrie.

En la zona sud del Club Nàutic (Platja de la Mitja Galta), concretament al carrer Alfons V El Magnànim es disputarà la jornada, que començarà a les 9.30 hores amb el mesurament dels animals, la presentació de la documentació i l'entrega de dorsals. Seguidament a les 11 hores es realitzarà el sorteig de les sèries i a partir de les 11.30 començaran les eliminatòries de les diferents modalitats.

La regidora d'Esports d'Oliva, Yolanda Navarro, ha felicitat l'Associació Amics del Cavall per l'organització que han realitzat en els últims anys i que engrandix el nom d'Oliva dins de la programació hípica i social. A més, Yolanda Navarro ha destacat la vessant solidària d'aquest esdeveniment que anima a tots a donar un quilo o litre solidari en benefici de la Creu Roja.

Compartir el artículo

stats