Fotografies de Bellreguard, de la Safor i d'altres llocs de la Comunitat Valenciana, detalls de plantes silvestres captades per un especialista i amant de la botànica, fauna autòctona, edificacions que ja no existixen i paisatges perduts en el temps.

Són imatges fetes per l'etnobotànic Joan Pellicer i Bataller (1947-2007), fill predilecte del poble de Bellreguard, que ara es podran vore en un espai permanent a la biblioteca del seu poble. Pellicer va escriure el 1994 el llibre "Bellreguard, verd esguard" sobre el terme, les partides, la flora, i altres aspectes, llibre que l'Ajuntament li va editar junt amb una exposició fotogràfica que es va realitzar en la Casa de Cultura en setembre del mateix any. Donades per l'autor al poble, ara aquelles imatges tornen a vore la llum en una selecció que ocupa ja tota una paret de la Biblioteca Municipal.

Segons informa l'Ajuntament de Bellreguard en una nota de premsa, "Bellreguard, verd esguard" és un llibre exhaurit, però per als interessats es pot consultar a la mateixa biblioteca municipal o descarregar-se gratuïtament des de la web de l'Ajuntament, on apareix dins de Patrimoni i en l'apartat Publicacions.