El departament de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Safor enceta el curs escolar amb el seu programa de corresponsals juvenils, que consisteix en la dinamització de la joventut de la comarca a través de la creació d’una xarxa de punts d’informació juvenil en els instituts d’Educació Secundària gestionada pel mateix alumnat amb la dinamització del personal tècnic de cada poble i de la Mancomunitat. El que es pretén és aconseguir que la joventut tinga un bon nivell informatiu.

L’objectiu es que l’’alumnat faça d’interlocutor entre l’administració i la població jove. No només perquè tota la informació els arribe, sinó també per poder escoltar de primera mà quines són les seues necessitats i demandes, de quina manera viuen el dia a dia, i així poder respondre millor amb unes polítiques de joventut més inclusives.

La Mancomunitat va apostar per aquest programa en l’IES Joan Fuster de Bellreguard i l’IES Vall de la Safor de Vilallonga i enguany se sumen al projecte l’IES Gregori Maians i l’IES Gabriel Císcar, ambdós d’Oliva, duplicant així els centres participants. Tot un èxit amb la col·laboració del personal docent davant la crisi provocada per la Covid 19.