La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Miramar impulsa, un any més, el projecte «Créixer junts, millor» amb l’objectiu d’implicar als xiquets i xiquetes del municipi a plantar arbres que porten el seu nom i que deuran conservar i cuida.

La mateixa regidoria va fer entrega, el passat divendres 24 d’octubre, als setze xiquets i xiquetes d’una planta i una carta com a símbol de la participació en l’esmentat projecte. A partir d’aquest moment setze arbres de Miramar portaran el seu nom amb un taulellet identificatiu.

Aquesta iniciativa que va nàixer en 2002 ja suma més de 470 participants, xiquets i xiquetes que tenen un arbre assignat al llarg dels més de 110.000 metres quadrats de zones verdes del poble. «La idea d’aquest projecte és inculcar des de menuts als xiquets i xiquetes de Miramar la idea del respecte pel medi ambient. Ensenyar-los a conservar, fomentar i respectar el nostre entorn mediambiental és una tasca de tots», destaca Pilar Peiró, alcaldessa de la localitat.

Divuit anys després

L’entrega de les plantes estava prevista durant les XVIII Jornades Mediambientals, tal com s’ha anat fent des dels passats anys, però, a causa del confinament, les jornades es feren en línia amb activitats per als xiquets publicades a través de les xarxes socials. Amb tot, «des de l’Ajuntament de Miramar no volíem deixar passar l’ocasió per què els i les participants d’aquest any no tingueren el seu reconeixement. És un orgull veure com divuit anys després de la posada en marxa d’aquest projecte segueix despertant les inquietuds de les nostres famílies», assegura la pròpia alcaldessa.