La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat ell Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària i en Educació Secundària corresponents al curs 2019-20.

L’alumnat d’Oliva ha obtingut un total de 27 premis, 21 d’Educació Primària i 6 d’Educació Secundària.

Els premis extraordinaris de Primària son per a Mireia Martinez Benavent, Javier Sánchez Sanchis i Jordi Llorca Pavlista del CEIP Alfadalí; Pau Muñoz Morell, Leo Ocete Ocón i Le Yi Wu del CEIP Hort de Palau; Aina Bonet Collado i Andra Escrivá Vicoveanu del CEIP La Carrasca; Estela de Jesús Larios, Jonás Tomás Garcia, Sara Tomás Garcia del CEIP Lluis Vives; Marc Gregori Garcia del CEIP Santa Anna; Paula Costa Cabrera, Pau Devesa Fiter i Marc Jordá Moya del CEIP Verge dels Desemparats; Clara Castaño Blasco, Alani Flack Murcia i Naroa Santasfelicitas Llodrá del CC El Rebollet i Neus Morató Ibañez, Jaume Sánchez Tomás i Fabian Andrei Solomon del Col·legi San José de la Montaña.

Els premis extraordinaris de Secundària han estat per a Mercé Artés Llamas, Maria Ferrer Ivanova i Adrià Vidal Alemany del CC el Rebollet; Santiago Muñoz Torres de l’IES Gabriel Ciscar i Christian Rey Alvite Leonori i Andrei Ioan Vulcu de l’IES Gregori Maians.

L’obtenció del premi extraordinari d’Educació Primària per part d’un alumne o alumna es farà constar en l’historial i en l’expedient acadèmic.

La regidora d’Educació d’Oliva, Maria Josep Llorens, felicita l’alumnat guardonat i les seues famílies alhora que els ha encoratjat a continuar treballant per obtindre els mateixos resultats acadèmics en etapes posteriors. També ha donat l’enhorabona a tots els centres amb alumnat guardonat.