L’associació Gaudim, que treballa l’oci inclusiu amb persones amb diversitat funcional a la comarca de la Safor, amb la col·laboració de l’entitat Saforíssims i Edicions 62, ha organitzat una Subhasta Literària, que tindrà lloc de manera virtual el 15 de desembre. Els beneficis d’esta iniciativa, íntegrament, aniran destinats a cobrir les despeses del club d’oci «Somriu», que cada cap de setmana ofereix un ventall d’activitats socioculturals a les persones amb diversitat funcional, segons informaren fonts d’esta associació.

Durante la jornada en que es durà a terme la iniciativa, se subhastaran una vintena de quadres signats pels seus autors amb les poesies més representatives de la seua obra: Josep Piera, Àngels Gregori, Encarna Sant-Celoni, Maria Josep Escrivà, Joan Deusa i Sílvie Rothkovic.

La subhasta tindrà lloc des de les 8 hores fins a les 23:59, és a dir, durant tot el dia 15 de desembre, a través de l’enllaç www.mercadillosolidario.com.

«Aquesta vegada adquirint cultura, fas que moltes persones tinguem accés a un oci digne i de qualitat», apunten des de l’associació Gaudim a través d’un comunicat.