Tres pilotaris de la comarca participen el II Trofeu Mestres de Raspall. Es tracta dels mitgers Brisca de Oliva y Canari de Xeraco a més del rest xeraquer Vicent.

Brisca ha estat enguany el campió de la Copa Diputació de València-Caixa Popular; Canari ha guanyat en 2020 el Trofeu Generalitat Valenciana mentre que el jove Vicent ha triomfat en la Copa 2 Comunitat de l’Esport-Caixa Popular.

Semifinals, Piles i Bellreguard

La Safor també estarà representada a l’ultim campionat de l’any pels trinquets de Piles i Bellreguard, on es jugaran les semifinals, mentre que la final se celebrarà a Pelayo en València el dissabte, 19 de desembre.

Les millors figures del raspall es reuneixen este mes de desembre al voltant del Trofeu Mestres. Un total de quatre trios, amb els jugadors més destacats de la temporada 2020, lluitaran per conquerir la segona edició d’este campionat que es configura amb dues eliminatòries de semifinals i una final.

Calendari i equips

La primera semifinal tindrà lloc este dissabte, dia 12 de desembre, al Trinquet Ciscar de Piles. A partir de les 17 hores, l’equip de Marrahí, Brisca i Ricardet es mesurarà amb la formació de Ian, Seve i Lorja. La segona semifinal es traslladarà a Bellreguard el pròxim dijous, dia 17 de desembre. També a les 17 hores arrancarà el duel entre el conjunt de Moltó, Canari i Roberto i el trio de Vicent, Tonet IV i Néstor.

Els dos trios guanyadors es veuran en la final del día 19 a València.