El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i restaurants de la ciutat. organitza la huitena edició de «Bocados de Cine·», amb l’objectiu d’apropar el millor de la gastronomia i el cinema gràcies a les vídeo receptes elaborades per grans professionals de la cuina.

A través del canal de YouTube de «Bocados de Cine» i de les xarxes socials es podran seguir les «Receptes de pel·lícula» que prepararan els cuiners i cuineres dels restaurants participants. En aquests vídeos s’explicarà pas a pas com elaborar els grans plats que es poden veure en pel·lícules seleccionades on la cuina i la gastronomia són les protagonistes. A més, en aquests vídeos també s’entrevista als responsables de cada restaurant per a conéixer la història vital i professional que hi ha darrere de cada cuina. En la web www.bocadosdecine.com es pot ampliar la informació.

En la seua huitena edició, Bocados de Cine comptarà amb la col·laboració dels restaurants SaboreArte (que elaboraran una recepta basada en la pel·lícula La cocinera del presidente i que es podrà veure a partir de demà dia 11 de desembre), Almar (que interpretarà un plat del film Vatel al gener de 2021), Fusta (que farà la seua recepta de pel·lícula sobre Chocolat al febrer de 2021) i Casa Manolo (que cuinarà Ratatouille al març del 2021).

A més, i gràcies al departament de Turisme de Gandia, se sortejarà cada mes un menjar per a dues persones en el restaurant corresponent. Podran participar en aquest sorteig els usuaris que interactuen en les publicacions de les vídeo receptes de Bocados de Cine que farà Visit Gandia en els seus canals d'Instagram y Facebook. Més informació sobre el sorteig en http://www.visitgandia.com.