La sala d’exposicions Coll Alas de Gandia (plaça de l’Escola Pia) acull des de hui, 11 de desembre, fins al 17 de gener, de dilluns a divendres, matí i vesprada i dissabtes de vesprada, la mostra del reconegut artista interdisciplinar d’Ontinyent, Cesc Biosca.

L’artista és creador de mons sensibles i bells que construeix amb matèries senzilles, sovint oblidades, però molt lligades a la seua comarca de procedència, la Vall d’Albaida. La llana, els fils, les teles, el cotó-en-pèl, conformen autèntiques estructures tèxtils que Cesc elabora amb el bagatge de la tradició artesanal del seu entorn, però amb un profund coneixement dels avantguardistes que van reivindicar el tapís com una disciplina més de l’art.

«La trama continua» es una mostra de teixits que l’autor, Cesc Biosca, elabora amb el bagatge de la tradició artesanal del seu entorn, però amb un profund coneixement dels avantguardistes que van reivindicar el tapís com una disciplina més de l’art, entre els quals cal destacar el seu mestre (en l’ombra, com ell diu) Josep Grau-Garriga, pare del tapís contemporani.