Cinema i música en directe es la proposta cultural del Teatre del Raval de Gandia per a gaudir de la vesprada de hui dissabte, 12 de desembre.

A les 18 hores està programada la projección de la película d’animació, «Phantom Boy», una producció francesa que es podrà veure i escoltar en valencià i en subtítols també en la llengua valenciana. Les entrades costen 5 euros en taquilla i 4 euros si es compra per anticipat.

Després de la pel·lícula serà el torn del músic Feliu Ventura, qui arriba a Gandia guitarra en mà per presentar el seu darrer treball Convocatòria i fer sonar també les seves cançons ja clàssiques. Ho farà en un format de luxe, en banda, i per a un públic molt reduit.

El cantautor xativí presenta un àlbum que transmet felicitat i esperança malgrat els temps que corren, o potser precisament per això. Amb un directe (re)conegut per ser sincer i emotiu, de discurs crític i intel·ligent, commou i interpel·la i és esperança per a seguir endavant. El disc conté 11 himnes, domèstics i assemblearis que pouen del pop-rock anglosaxó, de ritmes menys habituals en Ventura i de música mediterrània.

Les entrades son a 12 euros en taquilla y de 10 per anticipat.