El Palau Ducal de Gandia ofrece un 10% de descuento en entradas a visitas guiadas que se pueden canjear hasta el 30 de junio de 2021 si estas se compran en estas fechas navideñas, hasta el 5 de enero. Se trata de una manera de regalar historia, cultura y arte. La promoción es válida sólo a través de la venta on line en la web oficial del Palau Ducal.

Las entradas reducidas y especiales deberán ser debidamente acreditadas en taquilla el día de la reserva de la visita guiada. El aforo de las visitas guiadas dependerá de la normativa vigente respecto a la prevención de la covid-19. Igualmente es imprescindible acudir ese día con reserva previa llamando al 96 287 14 65, o escribiendo un correo a: visites@palauducal.com.

Por otra parte, estas fiestas el Palau está abierto los días 24 y 31 de 10 h a 14 horas.

L’Ajuntament de Daimús regalarà la típica casca de Reis als xiquets i xiquetes del poble des dels 0 anys fins a 6é de primària empadronats en el poble. Des del consistori es pretén potenciar aquest dolç típic valencià i a més, alegrar als més menuts en les festes nadalenques. Més de 400 casques dels Reis es repartiran a partir del 2 de gener a les cases. Aquest producte típic estarà elaborat en les panaderies del poble i així, s’ajudarà al comerç local.

L’alcalde de Daimús, Javier Planes, assegura que es tracta d’una iniciativa que alegrarà el Nadal als més menuts del poble i a més, es continuarà amb la tradició valenciana. «Els xiquets i xiquetes han tingut una actitud exemplar durant tot el procés pandèmic i deguem potenciar el seu esperit nadalenc. Estem segurs que amb aquest detall, alegrarem les seues festes» ha afirmat Planes.