Beniflà Regals per als xiquets i xiquetes

Beniflà Regals per als xiquets i xiquetes

Beniflà Regals per als xiquets i xiquetes

Deu veïns de Simat de la Valldigna han sigut contractats durant un any a través del taller d’ocupació «Ecosimat II: Conservació i recuperació del patrimoni natural i forestal» amb la col·laboració del Ministeri de Treball i Labora.GVA. Els contractats són persones en situació d’atur i majors de 25 anys. Per a dur a terme este projecte, s’han destinat 240.200 euros, a més de 4.000 euros que aportarà el consistori. L’alcalde, Víctor Mansanet, va rebre ahir als alumnes com es pot veure dalt.

El Club de Colombicultura Santa Teresa de Jesús de Beniarjó ha organitzat el Concurs de Nadal. El primer premi l’ha guanyat el colom Ena, de Vicent Romero. El mateix colombaire també s’ha fet amb el segon premi amb el colom Hermoso, i tercer ha sigut Bocaperro, de Carlos Vidal. Dalt, el gran triomfador rep un regal.

Els xiquets i xiquetes del municipi de Beniarjó gaudiren dilluns passat del teatre-espectacle Dorotea i l’Elfo. Tots i totes ballaren molt i s’ho passaren d’allò més bé. En la imatge es pot veure als menuts en companyia dels artistes-protagonistes de la funció que va tindre lloc a l’Auditori Municipal. Aquesta activitat és una més de les que ha programat l’Ajuntament de Beniarjó per entretindre als seus veïns i, com és lògic, amb les mesures de seguretat i higiene que marca el protocol anticovid per tractar d’evitar contagis entre els assistents.

La imatge de dalt correspon al repartiment dels regals a tots els xiquets i xiquetes de Beniflà per part de l’Ajuntament amb la presència del Pare Nadal. Des de l’Ajuntament volen donar les gràcies a totes i tots els veïns per la responsabilitat mostrada durant l’acte respectant les mesures sanitàries imposades arran de la pandèmia del coronavirus que està patint toda la societat.