L’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha creat l’Oficina Verda Municipal. Aquesta oficina pretén donar assessorament de manera personalitzada a les i els residents empadronats al mateix municipi així com comerços e indústries locals per optimitzar la contractació d’energia i reduir costos i augmentar l’eficiència al mateix temps. L’objectiu final es impulsar l’estalvi d’energia i ús d’energies renovables i fomentar un desenvolupament sostenible a la localitat.

Ll’ambit d’actuació d’aquesta oficina tamé inclou les instal·lacions o edificis municipals amb la finalitat de reduir la despesa energètica i millorar l’eficiència.

En el cas dels veïns, l’usuari o usuària propietària del rebut de la llum remetrà, via correu electrònic, una còpia de la factura a oficinaverda@guardamardelasafor.org, per a que els serveis tècnics de l’oficina verda estudien el consum i la potència. Posteriorment eixos serveis tècnics municipals emetran un informe orientatiu de millora en les prestacions del rebut de llum.

El servei de l’Oficina Verda Municipoal es gratuït i sempre orientatiu.