L’Agència de lectura municipal Francesc Ferrer Pastor, a través de les Regidories d’Educació i de Cultura de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs, convoca la sisena edició del Concurs de Relats Breus amb la denominació de A febrer, cada paraula compta.

L’objectiu d’aquest concurs al municipi saforenc de la Font d’en Carròs és fomentar la lectura i la creació literària i promocionar l’ús del valencià.

Els interessats poden presentar la seus participació fins al 12 de febrer de manera presencial a través del registre de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs o a la Biblioteca Municipal.

També poden enviar el seu relat mitjançant el correu electrònic registre@lafontdencarros.es

El veredicte del jurat es farà públic el divendres 26 de febrer a les 20 hores, dia del lliurament de premis, en un acte públic, a la Casa de la Cultura.

Posteriorment s’anunciarà a la web: www.lafontdencarros.es

Totes les condicions i bases es poden trobar a https://www.lafontdencarros.es/.../6e-concurs-relats.

Els organitzadors d’aquest certamen confien en que tinga el mateix èxit dels anteriors, malgrat la pandèmia.

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha volgut col·laborar amb la Subhasta Literària amb l’adquisició de dues obres poètiques dels autors Gregori Royo Bello i Maria Sevilla.

La Subhasta Literària ha estat una iniciativa de l’Associació Gaudim, entitat que treballa l’oci inclusiu amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional a la Safor.

En la primera edició d’aquesta iniciativa d’àmbit solidaria han col·laborat també Edicions 96, Saforíssims SL i l’Associació d’Escriptores i Escriptors de la comarca de la Safor. En concret, va consistir en una subhasta digital en la plataforma «Mercadillo Solidario».

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor espera que la seua aportació com a municipi de la comarca contribuïsca a cobrir les despeses del Club d’Oci Somriu que cada cap de setmana oferix un ventall d’activitats socioculturals als seus usuaris.

La subhasta es va celebrar el passat 15 de desembre amb vint-i-tres obres (quadre-poema) signades per les seues autores i autors. Totes partien des de 50 euros i totes elles van ser venudes. Al final, es van recaptar 1.370 euros per al Club d’Oci Somriu.