L’Ajuntament de Miramar va aprovar, en l’últim plenari de l’any, el pressupost municipal per a l’exercici de 2020, que ascendeix a 3.220.000 euros. L’acord, que inclou no pujar els impostos, es va prendre amb els vots favorables del govern municipal del grup socialista, un del PP i els dos vots en contra de Compromís.

Així, aquest 2021 l’Ajuntament de Miramar continuarà mantenint les partides socials posades en marxa després de la crisi econòmica de 2008.

De la mateixa forma, el capítol destinat a les ajudes a l’educació continua cobrint les necessitats dels estudiants, la gratuitat de l’escoleta municipal fins als 2 anys, així com també es mantenen les ajudes a la vacunació, una mesura que, juntament amb les ajudes a la natalitat, amb 500 euros per als nadons, han ajudat a més de 20 famílies de Miramar en 2020 i que ho continuarà fent en 2021.

A més, els pressupostos també contemplen l’aposta per la contractació d’aturats, destinant tant fons propis municipals com subvencions provincials i autonòmiques.

Miramar també continuarà renovant i ampliant els serveis que ofereix als veïns i veïnes, tant en inversions de fonts municipals com en subvencions de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

En el capítol d’inversions es contempla la millora del polígon industrial, la continuació de la reurbanització dels carrers de la platja de Miramar i la construcció d’una piscina descoberta subvencionada íntegrament amb 370.000 euros per la Diputació.

Una de les partides més importants continua sent el manteniment, netaja i desinfecció de vies públiques i zones verdes. Dins d’aquesta partida es veu reflectida la importància del treball realitzat en la desinfecció i neteja per la Covid-19.

Pilar Peiró, alcaldessa de la localitat de Miramar, apunta que «es tracta d’uns pressupostos reals, adaptats a la situació actual del nostre municipi, com s’ha fet fins al moment, que tenen en conter els ingressos i les despeses per mantenir el poble com sempre, capdavanter en les inversions, en els serveis i sense deixar arrere la part social».