El Centre de Desenvolupament Rural la Safor du a terme el programa d’envelliment actiu i saludable de la gent major en el que 200 persones de la comarca participen als tallers de la memòria i a les classes d’activitat física i higiene postural. En concret, 130 persones majors de Beniarjó, Potries, Benirredrà, Miramar, Xeraco, Bellreguard, Simat de la Valldigna i Ròtova assistixen una vegada a la setmana al taller de la memòria. A més, 60 majors van a classes de manteniment físic a Beniarjó i Vilallonga.

Durant els mesos de confinament, totes les activitats del programa van continuar realitzant-se, però a través de material fotocopiat, d’activitats enviades amb el whatsapp i en la publicació de vídeos gratuïts al canal de Youtube del CDR la Safor.

En els tres darrers mesos de 2020 es va posar en marxa un programa pilot a Bellreguard gràcies als pressupostos participatius: atenció sociosanitària a 7 persones amb seguiment i acompanyament. Aquest programa es complementa amb tallers sobre noves tecnologies, dones i autoconeixement.

Les activitats estan subvencionades per la Generalitat amb el suport dels ajuntaments de Beniarjó, Potries, Benirredrà, Miramar, Xeraco, Bellreguard, Simat de la Valldigna i Ròtova.