La Font d’en Carròs ha decidit ajornar el Porrat de Sant Antoni programat per als dies 22, 23 i 24 de gener al 19, 20 i 21 de març, sempre que en eixes dates la situació sanitària permeta celebrar les activitats que havíem programat. Així ho han acordat l’equip de govern del consistori fonter amb l’equip de coordinació encarregat del Porrat.

Aquest any, a causa de la crisi sanitària, no es pot gaudir de les activitats que normalment celebraven els veïns de la Font junt amb els visitants, ja que no ho permet la pandèmia de la Covid-19. Malgrat això, des de la regidoria de Turisme i Festes, estan treballant per fer una programació sociocultural adaptada a les circumstàncies i que almenys poguera recordar la celebració que es festeja durant aquestes dates de manera simbòlica.

En la Font d’en Carròs i des del segle XVI, a finals del mes de gener el poble s’engalana i es vesteix d’època medieval, celebrant la festivitat en honor a Sant Antoni del Porquet, amb la tradicional foguera, el mercat i la fira o la benedicció del pa benet i dels animals, entre altres.

Enguany i degut a la greu situació sanitària actual ha motivat que l’Ajuntament de la Font es replanteje la programació prevista i la trasllade de gener a març.

Cal recordar, com va publicar ahir aquest diari, que Potries ha suspés el seu Porrat de Sant Blai de 2021 previst en febrer per la crisi sanitària.

Per una altra banda, Ador anuncia un passacarrer musical per a aquest diumenge dia 17 de la Colla de Dolçainers i Tabaleters Fa Ressol després de la missa en honor al sant.