El Teatre del Raval de Gandia posa en marxa la versió en streaming dels espectacles que ofereix en campanya escolar per tal de facilitar als centres educatius l’accés al teatre en aquestos moments d’incertesa que genera la pandèmia per la Covid19.

Hui divendres, 12 de febrer, el CEIP El Castell d’Almoines serà el primer centre que accedirà a l’obra Circ obsolet, de la companyia La Panda de Yolanda de manera telemàtica gràcies al sistema online que permetrà que els alumnes puguen vore l’obra des del centre educatiu sense haver-se de desplaçar al teatre.

Per a poder produir el servei, des del Teatre del Raval s’ha habilitat tot un sistema tècnic que garanteix la qualitat de la transmissió amb multicàmeres, sistema HD i so i vídeo professional per tal que l’obra puga ser seguida amb òptimes garanties.

La propera setmana es seguirà el mateix sistema amb l’obra Ohiá, de lacompanyia La Sonrisa del Lagarto i es preveu que aquesta dinàmica tinga continuïtat al llarg del present curs escolar mentre continuen les circumstàncies actuals marcades per la pandèmia.

L’streaming, permet, a més, oferir els espectacles al centres escolars que no pertanyen a les comarques centrals, amb la qual cosa s’amplia també el radi d’influència del teatre gandià.

El Teatre del Raval oferirà igualment la versió en streaming dels espectacles en obert per tal que puguen ser vistos en directe per totes aquelles persones de fora de Gandia que no poden entrar a la ciutat el cap de setmana a causa de les actuals restriccions perimetrals dictades per les autoritats sanitàries. Així, aquest dissabte, 13 de febrer, a les 18 hores, l’espectacle familiar inclòs al Festival Hostes Circ obsolet podrà ser vist a través de les pantalles al temps que està desenvolupant-se en el mateix teatre. Per accedir a l’streaming les entrades es poden comprar també a través de la web www.teratreravalgandia.org

També amb la intenció d’oferir totes les garanties de seguretat sanitàries, s’ha ampliat el nombre de funcions i hui divendres a les 18 hores s’oferirà una nova sessió de l’espectacle Circ Obsolet .

Les entrades per al qual es poden adquirir també a través de la mateixa web del teatre del raval per 5 euros de manera anticipada.