L’Ajuntament de L’Alqueria de la Comtessa ha signat sengles convenis de col·laboració amb Caixa Popular.

El primer és per a la implantació d’una passarel·la que permetrà realitzar de manera senzilla aquells pagaments relacionats amb autoliquidacions i rebuts, a través de l’entitat bancària. Es tracta d’un pas més cap a la digitalització de l’administració pública i que permetrà a la ciutadania resoldre pagaments des de casa, facilitant-los tots els passos de manera en línia per a evitar desplaçaments innecessaris.

Aquest nou servei en línia es realitzarà a través de la web de l’Ajuntament, que comptarà amb un link que redirigirà a l’usuari a la pàgina de Caixa Popular per a fer les gestions amb la seva targeta de crèdit o dèbit.

L’alcalde, Voro Femenía, explica que «la Passarel·la de Pagament s’emmarca en el projecte d’administració electrònica de l’Ajuntament per a acostar l’administració local al ciutadà/a i fer-la més accessible i ràpida».

Amb el segon conveni, s’acorda que Caixa Popular posa a la disposició de l’Ajuntament una línia de finançament que consistirà en préstecs amb les millors condicions per a aquells emprenedors i emprenedores del municipi que vulguin posar en marxa el seu projecte empresarial. Els beneficiaris seran els autònoms/es així com les petites i mitjanes empreses que, amb menys de dos anys en funcionament, tinguin previst renovar, ampliar o millorar un negoci, així com llançar un projecte emprenedor al municipi

L’alcalde apunta que l’objectiu es generar major riquesa econòmica creant ocupació».