La Regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per Anna Mena, convida a tota la ciutadania a participar en la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. A causa de l’emergència sanitària, no serà possible realitzar actes com cada any per tal de visibilitzar aquest dia.

Es per això que Oliva ha organitzat una commemoració virtual, que tindrà lloc a la xarxa social Facebook de l’Ajuntament amb l’inici de les publicacions a xarxes el 8 de març i amb la lectura del manifest.

Per a seguir l’activitat cal seguir quatre pasos: A partir de l’1 de març es pot decorar el balcó de cada casa amb un mocador, una tela o bé una peça de roba de color violeta. El segón pas es fer una fotografia i pujar-la el 8 de març al perfil de cadascú de la xarxa Facebook. Per fer-ho visible es té que afegir a la publicació una frase que simbolitze el dia commemoratiu i els hashtags #OlivaÉsVioleta #8M i el dia 8 de març a les 19 hores es farà la lectura del manifest a la xarxa Facebook (ací cal etiquetar el perfil o la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Oliva). L’Ajuntament convida al veïnat a que participe i ompliga entre totes i tots les xarxes socials d’igualtat per a fer el municipi una ciutat violeta.