El Teatre del Raval de Gandia tanca demà dissabte 27 de febrero a les 18 hores el Festival Hostes 2021 amb l’espectacle Ohiá, de la companyia d’Astúries, La Sonrisa del Lagarto.

L’obra, estrenada en els Premis Feten 2020, és un espectacle de teatre multidisciplinar amb música en directe que conta la historia d’una xicoteta cama-roja, a la recerca de les seues bufones espores, i el seu viatge oníric ple d’aventures, emocions i canvis sorprenents que l’ajudaran a comprendre la bellesa de la vida.

L’obra, destinada al públic familiar, es representará de manera presencial i al mateix temps s’oferirà també la versió en streaming per tal que que puga ser vista en directe per totes aquelles persones de fora de Gandia que no poden entrar a la ciutat el cap de setmana a causa de les restriccions.

Per a poder produir aquest servei online, des del Teatre del Raval s’ha habilitat un sistema que garanteix la qualitat de la transmissió amb multicàmeres, sistema HD i so i vídeo professional per tal que l’obra puga ser seguida amb òptimes garanties.

Entrades i online

Tant per acudir al teatre com per accedir a l’streaming, les entrades es poden comprar a través de la web www.teratreravalgandia.org per 5 € de forma anticipada i 6 € en taquilla.

També amb la intenció d’oferir més possibilitats per als espectadors amb totes les garanties de seguretat sanitàries, s’ha ampliat el nombre de funcions i hui divendres dia 26 de febrer a les 18 hores s’oferirà una nova sessió de l’espectacle solament de manera presencial al Teatre del Raval.