L’Ajuntament de Gandia ha anunciat el retorn del cicle de conferències sobre l’Antic Egipte i els concerts de Jazzdijous a la Casa de la Marquesa respectant totes les mesures de seguretat Covid-19.

Així, després de mesos sense actuacions a causa de les restriccions derivades de la pandèmia, la Casa de Cultura de Gandia torna a acollir a partir del dilluns dia 22 a les 19.30 hores la 14ª edició del cicle de conferències sobre l’Antic Egipte impartides pel prestigiós egiptòleg i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, José Llull, amb «Egipte en guerra civil: conflicte al final de la dinastia XIX».

Llull parlarà sobre les conseqüències de les disputes i les guerres ocasionades per obtindre el tron d’Egipte, en una de les èpoques de consolidació i auge del regne egipci. L’entrada és gratuïta i es preveu que aquest cicle continue fins al mes de juny amb una conferència mensual.

D’altra banda, també torna el dia 25 de març el cicle musical Jazzdijous després de quasi sis mesos amb el concert del quintet del trompetista eivissenc Pere Navarro El concert està previst per a les 19.30 hores a la Casa de la Marquesa. Les entrades poden adquirir-se en entradas.instanticket.es i en la pròpia Casa de Cultura al preu de 6 euros.