El Teatre Serrano de Gandia acull hui la projecció de la pel·licula «La mort de Guillem», que narra l’assassinat del jove Guillem Agulló i Salvador d’una punyalada en el cor per un grup de neonazis l’11 d’abril de 1993. Serà a les 19 hores i en acabar hi haurà un col·loqui amb Rafa Molès (un dels productors) i Betlem Agulló (germana de l’assassinat).

Esta setmana s’inicien els tallers TIC destinats a l’alumnat de 6é de Primària i 1r d’ESO de tots els centres educatius d’Oliva. Estos tallers de tecnologies de la informació i la comunicació pretenen facilitar l’adaptació de l’alumnat a la societat digital i a millorar l’aprenentatge en línia, millorant l’ús d’eines informàtiques que ragilitzaran la tasca educativa.

Un rayo impactó en la tarde de ayer en una vivienda unifamiliar de Tavernes de la Valldigna sin causar daños personales, aunque sí algunos desperfectos en la pared del inmueble y en aparatos eléctricos. Según señaló el propietario del edificio a este periódico, el impacto de la descarga eléctrica se produjo alrededor de las 4.30 de la tarde, justo cuando se originó una fuerte tormenta acompañada de precipitación. «Escuchamos un trueno fuerte», explicó el dueño a este periódico, que recibió la visita de la Policía Local por si requería algún tipo de ayuda.