El jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia obri la nova temporada de concerts aquest cap de setmana amb tres actuacions d’estils diversos. Hui, dissabte, a les 12.30 de migdia, el rock acústic de Junior Mackenzie es sentirà dins dels ja tradicionals Vermuts de la Marquesa.

També hui dissabte però a les 19 hores, serà el torn de Gaizca Project, una formació que combina la música d’arrel basca, gallega i catalana. Aquest concert s’emmarca dins de la programació del Festival Etnomúsic, que organitza la Diputació de València. Finalment, demà diumenge a les 20 hores, el cantaor valencià Jonatan Penalba presentarà el seu últim disc anomenat Reversions, amb cançons populars i actuals, on aborda la música tradicional amb aires renovats i moderns.

Totes les actuacions són d’entrada gratuïta però amb aforament limitat i amb les mesures Covid-19, pel que hi ha que seguir les indicacions dels organitzadors.

La programció cultural de Gandia també inclou aquest cap de setmana el programa «Cultura als barris». Este diumenge, 30 de maig, hi haurà una actuació teatral. Es tracta de l’espectacle Serendipia, de José Antonio Martínez i la companyia La Tarumba L’actuació tindrà lloc diumenge 30 de maig a les 12 hores a la Plaça El·líptica.

Serendipia és una comèdia inspirada en les tècniques del clown i els pallassos i rep influència de cómics de totes les èpoques. L’obra combina grans temes com l’amor, el treball o la família amb referències constants a temes com la covid-19, el sistema educatiu o les pensions.