Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Bellreguard ompli la platja de circ contemporani amb el Festival Rodafam Arts

La programació inclou 10 espectacles de companyies fins i tot internacionals i accions paral·leles en com cursos, col·loquis i cercaviles

L’alcalde en la presentació del festival en la platja. | AJUNTAMENT BELLREGUARD

No va poder ser l’any passat per la pandèmia, però la platja de Bellreguard gaudirà aquest estiu de la primera edició del festival de circ contemporàni Rodafam Arts amb una desena d’espectacles, des de la darrera setmana de juny i durant els mesos de juliol i agost protagonitzats per companyies valencianes, nacionals i internacionals, a més d’un seguit d’accions paral·leles en forma de cursos, col·loquis i cercaviles.

Amb aquesta proposta Bellreguard vol estimular l’arribada d’un turisme cultural i sostenible que busca més enllà del sol i la platja. De fet, aquest festival Rodafam Arts s’ha inclòs en la guia oficial de l’Agència Valenciana de Turisme en la Feria Internacional de Turisme de Madrid, Fitur.

El programa del festival inclou funcions tots els diumenges de juliol i agost, a la plaça de l’Alcoià de la platja de Bellreguard, però tindrà un aperitiu en la nit de Sant Joan: el 23 de juny, a partir de les 21 hores, amb l’espectacle itinerant Distopía, a càrrec de Spinish Circo, que servirà per inaugurar el festival.

A partir d’ahí, hi haurà nou espectacles més. Un cada diumenge a les 20 hores. En resum, una desena d’espectacles intensos i diversos que parlen de les diferents maneres de vore la vida, des de l’amor, a les barbaritats, a l’esclavitud, a la resiliència, la soledat en forma cínica i còmica de la memòria o les acrobàcies d’una varieté de circ... Identitats variades i complexes que parlen de com es deconstrueix un món i de com es torna a construir davant dels nostres nassos i davant dels nostres gestos més insignificants.

Rodafam Arts naix amb vocació comarcal, aprofitant una època com l’estiu i l’atractiu de la platja de Bellreguard com a reclam per tal que tant veïns de la Safor com els seus visitants puguen gaudir d’aquesta programació única.

Per a aquesta primera edició s’ha comptat amb la il·lustradora valenciana Laura Carbonell Bullón per al disseny del cartell.

Compartir el artículo

stats