Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El darrer mural Serpis Urban Art Project Gandia té l’amor com a temàtica

Imatge de la presentació de l’obra. | ÀLEX OLTRA

El Serpis Urban Art Project Gandia presenta el darrer mural amb l’amor com a temàtica protagonista. L’obra, situada a la Avinguda de les Esclaves i inspirada en «La Siesta» de Sorolla, té unes mesures de 22 x 18 metres i ha estat creada per la reconeguda artista catalana i professsora d’Art, Alba Fabre Sacristán.

La creadora ha comentat que «per a realitzar aquesta obra he pensat en alguna cosa que, com a veïna del barri, m’hauria agradat veure pel carrer».

L’obra ha comptat amb el suport logístic de l’Ajuntament de Gandia, Pintures Monduber y Gruas Ferra.

La regidoria Regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per la regidora Anna Mena, ha organitzat un curs de formació específica per als agents de la policía local en matèria de violència de gènere. S’han tractat temes com ara l’atenció a les víctimes, els protocols a seguir en cas de produir-se una agressió i la coordinació amb altres serveis i autoritats competents.

Des de l’organització d’aquestes jornades, que han barrejat la presencialitat amb les videoconferències, ha agraït la participació activa i motivada de les persones que han assistit i l’equip docent, perquè gràcies a la seua implicació s’ha pogut dur a terme les jornades, tan necessàries per a conscienciar a la societat del greu problema que patim, com ho és la violència de gènere.

Compartir el artículo

stats