Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Xavi Castillo enceta hui el cicle d’humor al Teatre del Raval de Gandia

Tres propostes valencianes tanquen la temporada amb la sàtira social com a rerefons

X. Castillo, P. Cases i M. Juan, i P. Blanco i X. Giménez | TEATRE DEL RAVAL

X. Castillo, P. Cases i M. Juan, i P. Blanco i X. Giménez | TEATRE DEL RAVAL

El Teatre del Raval de Gandia acull un cicle de teatre d’humor per a tancar la temporada amb tres propostes valencianes per a públic adult. Pot de Plom Teatre (Alcoi) enceta el cicle amb La Bíblia contada per Xavi Castillo hui divendres, 4 de juny, a les 20 hores. L’actor i showman presenta el seu darrer espectacle com una continuació als anteriors on la sàtira social pren forma al més pur estil valencià.

Xavi Castillo enceta hui el cicle d’humor al Teatre del Raval de Gandia

Des que Castillo va començar a fer sketchs còmics pels teatres i cafés teatre, sempre acabava al final amb la mateixa broma... I si muntem la Bíblia? Però sencereta, antic i nou testament! Vet ací el resultat, un muntatge on fa un repàs de La Creació, El Diluvi Universal, Moisés i les taules de la llei, la Torre de Babel, el naixement de Jesús i els miracles... Històries que tots coneixen, però que anant a text original, cobren una força còmica brutal. I és que Xavi Castillo continua satiritzant les coses més sagrades.

Xavi Castillo enceta hui el cicle d’humor al Teatre del Raval de Gandia

Continuarà el cicle l’humor Purna Teatre (Alcàsser), amb De fora vindrem. Pau Blanco i Xavo Giménez conten la història d’una ciutat, d’un poble o d’una família que ha de marxar. D’eixa gent que tenint poc o res ho posa tot en venda. D’eixa gent que lloga els seus records per pura necessitat. D’eixa gent que llança les cendres del passat al contenidor de reciclatge. A través dels personatges Hans i Paul, dos germans que hereten la casa familiar on es van criar i es veuen obligats a posar-la en venda, tracten sobre la precarietat que els espenta a l’èxode. Purna Teatre torna a la càrrega amb el seu humor destarifat en una peça traçada a base de skechts. Humor absurd i desbaratat amb alta dosi de mala llet. Molta mala llet. Un retrat de la fi de la terra promesa. L’espectacle és divendres 11 de juny a les 20 hores.

Clouran el cicle d’humor ravaler Pepa Cases (Vila-real) i Maria Juan (Ontinyent) amb el seu show #PepitaiMariua el divendres 18 de juny a les 20 hores. Maria Juan és actriu, còmica, pallassa i monologuista. La seua capacitat d’improvisació l’ha convertida en una show-woman tot terreny. Pepa Cases és actriu, ballarina, cantautora, docent, escriptora, gestora cultural, comunicadora i conversadora que es planteja,  després de 20 anys sobre les taules, que el més important és fer l’amor i l’humor. Ara arriben per a oferir un espectacle de monòlegs ple de rialles, d’improvisació i de moltes sorpreses.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través de la web del Teatre del Raval www.teatreravlagandia.org. Es pot adquirir un abonament per al cicle per 20 €.

Compartir el artículo

stats