El grup de teatre amateur gandià Ambfiteatre ha estat seleccionat per a participar en la Mostra Nacional de Teatre Amateur d’Altea 2021. Aquesta Mostra es durà a terme del 3 al 31 de juliol del 2021 a Altea. L’Ajuntament d’Altea amb el grup de teatre d’aquesta població, Pla i Revés han représ la mostra de teatre amateur, Alteatre després d’haver de suspendre l’edició del 2020 donat les circumstàncies sanitàries, però aquest any presenten una mostra amb totes les garanties i esperen que siga tot un èxit.

Ambfiteatre representarà l’obra “Estimada Anuchka”, obra en valencià, de la que podreu gaudir el dissabte 17 de juliol a les 21:00h en l’auditori a l’aire lliure de la Plaça de l’Aigua d’Altea.

El 2016 el grup gandià ja va participar en aquest certamen de teatre nacional i aquest any esperen gaudir si cap més, d’aquesta meravellosa experiència. A més a més continuen amb l’estela que els va deixar el seu director Pep Lloret, fer teatre per a gaudir de la vida i així prompte presentaran un nou projecte.