Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tavernes, «orgullosa» de reivindicar la igualtat de les persones LGTBI

L’Ajuntament prepara una extensa programació per a conscienciar sobre la diversitat sexual

L’artista La Sanguinelli i l’actor Ferran Gadea. | LA SANGUINELLI/M.A.MONTESINOS

La regidoria de Diversitat de l’Ajuntament de Tavernes, juntament amb les de Cultura i Joventut, ha preparat una extensa programació per a commemorar el Dia de l’Orgull 2021, que es celebra el 28 de juny. «Tavernes orgullosa» és el lema que engloba el conjunt d’activitats que es duran a terme per a conscienciar i reivindicar la igualtat en la societat i la defensa dels drets de les persones LGTBI.

Tavernes, «orgullosa» de reivindicar la igualtat de les persones LGTBI

Hui dijous, 17 de juny, s’instal·larà en el passeig del País Valencià un punt d’informació i assessorament LGTBI a càrrec del Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor i del Consell dels Joves de Gandia.

El següent cap de setmana continuaran les activitats al voltant del Dia de l’Orgull amb la inauguració de «Ales de la llibertat», el contacontes «Navegant, navegant, navegant», a càrrec de La Sanguinelli i un taller de manualitats i informació sobre la diversitat LGTBI en el mateix passeig del País Valencià (divendres 25 de juny, a partir de les 18.30 hores). A les 20.30 hores, en la Casa de la Cultura es representarà l’obra teatral «Post-it».

El dissabte 26 de juny es celebrarà la Festa de l’Orgull en el passeig del País Valencià (20.30 hores) amb un acte presentat per La Sanguinelli i amb pregó a càrrec de l’actor valencià Ferran Gadea. La jornada es tancarà amb les actuacions del grup Las Libelu i de Polítiko.

El Dia de l’Orgull, el dilluns 28 de juny, tindrà lloc un acte institucional a l’Ajuntament.

Compartir el artículo

stats