Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un carril bici per a unir les Dunes i els Ullals de Guardamar de la Safor

Carril bici a Guardamar de la Safor | LEVANTE-EMV

Carril bici a Guardamar de la Safor | LEVANTE-EMV

L’últim plenari de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor va aprovar l’inici de l’expedient de contractació de la segona fase del bulevard de Guardamar de la Safor, que unirà la platja d’este municipi amb l’espai natural protegit «ullals de Guardamar de la Safor».

El nou bulevard comptarà amb un carril bici, un espai reservat per a vianants, tot separat en bancs i arbrat per poder gaudir de l’entorn natural que es podrà trobar durant el camí.

En paraules de l’Alcaldessa de Guardamar de la Safor, Anabel Ferrer, «estem davant de la finalització d’un dels projectes estratègics de la nostra població en esta legislatura».

El passeig unirà dos dels espais protegits amb els que compta Guardamar de la Safor, com són la zona Lloc d’Interés Comunitari (LIC) de les «Dunes de Guardamar» i l’espai protegit «Ullals de Guardamar de la Safor».

L’alcaldessa va assegurar que aquest projecte serà clau «per potenciar l’esport iapostar clarament per la vida saludable».

Desde l’administració local esperen que les obres comencen a partir del pròxim mes de setembre i que l’obra estiga tota acabada per la primavera del pròxim any, abans de l’estiu.

Compartir el artículo

stats