L’Ajuntament de Potries culmina el desplegament de la xarxa WIFI4EU, present en la majoria dels espais públics del municipi. Els nous punts de connexió permeten millorar la qualitat i la potència de la xarxa.

L’actuació ha sigut subvencionada per la Unió Europea i promou el lliure accés a la connectivitat wifi en espais públics.

Les ubicacions de connexió WIFI4EU s’hi troben en els espais municipals de Plaça de l’Ajuntament - Ajuntament, Casa de la cultura - Biblioteca Municipal, Plaça de l’Església-Abadia,Plaça del País Valencià, Poliesportiu-Parc de la Concòrdia, Museu Etnològic Àngel Domínguez, Escola-taller Les Envernissadores.Per a poder accedir al wifi, només cal estar dins de la cobertura i seleccionar WIFI4EU.

L’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, va afirmar que «aquests punts permetran a la ciutadania connectar-se a la xarxa Wifi de manera senzilla i gratuït»

El regidor de Modernització, Jesús Gras, per la seua part, va assegurar que «la xarxa WIFI4EU millorarà la connectivitat actual del nostre municipi. És ràpid i senzill».

Amb aquestes incorporacions, sumades a les ja disponibles, la connectivitat present en l’espai públic, millorarà notablement.