Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Oliva llança una campanya de digitalització del seu comerç i organitza la Fira Voramar

L’Ajuntament, una empresa especialitzada i l’Associació de Comerciants impulsen estes iniciatives

El departament de Comerç, Mercat i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat la campanya «Jo compre a Oliva en línia». La regidora, Yolanda Balaguer, i el tècnic de l’empresa contractada, Carlos Quijandría, han explicat les quatre fases que partixen de l’anàlisi prèvia de la situació de l’entorn digital del xicotet comerç.

La campanya s’inicia amb els tallers de formació dels dies 2, 9 i 23 d’agost. Aquesta formació s’ajusta al nivell de digitalització dels comerciants i es podran seguir en línia.

En la fase de digitalització, els comerços que participen disposaran d’un col·laborador que els ajudarà a actualitzar les xarxes socials, la fitxa de Google, i altres eines. En finalitzar el mes de setembre, es farà una nova anàlisi, i els seguiments dels resultats per poder passar a la fase de botiga en línia mitjançant una plataforma digital de fàcil funcionament.

Els comerciants que vulguen participar poden inscriure’s en el formulari: https://bit.ly/3ybhRJk

Per una altra banda, la mateixa regidoria de Comerç, Mercats i Consum d’Oliva, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, organitza per al dissabte 7 d’agost, la 9a edició de la Fira del Comerç Voramar.

Tindrà lloc des de les 19.30 fins a les 23.30 hores en el carrer de la Mar Mediterrània de la platja d'Oliva amb la participación d’un total de 14 comerços, oferint els seus productes al millor preu, dels sectors de moda infantil i adult, calçat, òptica, estètica, joieria, floristeria, productes naturals, oportunitats, regals, i molt més. Els comerços són Arpe òptica, Atypical, Gauss, Candela, Memòria cau, Coqueta, Mon Menut, Nadons Nadó, Roseta, Mavi Robis, Ca la Mila, La Joia, Elvi Flors i Punt Natural.

Aquest esdeveniment comptarà amb les mesures sanitàries vigents, com ara el control d'aforament, l’ús obligatori de mascareta i hidrogel, i la distància de seguretat

Compartir el artículo

stats