Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Gandia i Tavernes reforcen les campanyes contra la violència masclista

Les regidories d’Igualtat dels dos ajuntaments impulsen la tasca de sensibilització entre la gent jove i els llocs d’oci i cultura durant l’estiu

Imatge de la campanya en Gandia.

La regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia ha reactivat en agost la campanya #NoEstàsSola AMB l’objectiu és la sensibilització, prevenció i la difusió de protocols d’actuació en cas de presenciar o sofrir una agressió sexista o per violència de gènere. Com a important novetat, l’acció #NoEstàsSola d’enguany anirà acompanyada d’una sèrie de vídeos per intentar conscienciar a la ciutadania, especialment a la població jove, que freqüenta els llocs d’oci.

Els vídeos estàn rodats en diferents espais d’oci de la ciutat, en els quals es veu a joves de diferents edats triar entre diverses opcions seguint la dinàmica dels populars reptes de xarxes com TikTok o Instagram. A través de missatges senzills i actuals, es pretén sensibilitzar en els punts claus de la campanya per a garantir un estiu lliure de masclisme i violència de gènere.

A banda de la campanya en xarxes socials, la iniciativa consta dels taxis segurs, les Parades Violeta en els autobusos i els materials de prevenció en els llocs d’oci que ja van col·laborar l’any passat (xiringuitos, pubs i discoteques) als quals s’han afegit els hotels.

Per la seua banda, la regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament de Tavernes i Alanna, l’associació de dones professionals contra la violència masclista, col·laboren en la campanya «Fes una ventada a les desigualtats» amb diferents accions per a conscienciar a la població sobre les desigualtats que pateixen les dones en el dia a dia i seguir avançant en l’erradicació del masclisme.

La campanya, que gira al voltant de la imatge d’un ventall morat i la frase «Tavernes per la Igualtat» compta amb tres punts violeta en el Festival Sete Sóis Sete Luas en la platja, en la jornada «En veu de Dona» del 28 d’agost en el Llac de la Goleta i en els concerts de les festes patronals valleres.

Els punts violeta són espais de sensibilització i informació a la ciutadania, i també un punt inicial d’ajuda i assessorament a víctimes de qualsevol tipus de violència masclista.

Compartir el artículo

stats