L’hospital Francesc de Borja de Gandia ja compta amb un parc infantil per als xiquets i xiquetes ingressats en el centre. La iniciativa ha estat de l’associació gandiana Alma de Acero a través de la petició de donatius particulars, de maratons en ràdios i televisions i de la venda del llibre «Águeda, Alma de Acero», escrit per Andrés Puig. S’han pogut reunir els 30.000 euros en que està valorat el projecte. Els promotors han decidit dedicar el parc a Águeda Bolta de Diego, la xiqueta gandiana que va morir de càncer amb només 9 anys d’edat que va lluitar per intentar superar la malaltia. L’alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto, va acudir a l’acte d’obertura on també estaven presents altres alcaldes i regidors de la comarca, a més, lògicament, dels membres d’Alma de Acero. En les imatges de dalt, una vista del parc amb xiquets jugant i els responsables de l’associació.

Potries «Marala» en el Potries Music Fest

El Centre Social de Marxuquera va acollir dijous la iniciativa «Una vall en vers» que va comptar amb la participació de Vicenta Llorca, Blas Cabanilles, Maria Rosa Sabater, Vicent Lloret i l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto. Van amenitzar el recital poètic la música del grup Medievall Ensemble i Federico Romaguera, artista plàstic. D’aquesta manera poesia, música i pintura es van fusionar en un espectable que va comptar amb l’assistència de molts veïns i veïnes de la barriada.

Potries «Marala» en el Potries Music Fest

El dijous va començar la quarta edició del Potries Music Fest, amb més d’un centenar d’assistents. El primer concert va ser el de «Marala», un trio conformat per una valenciana, una catalana i una mallorquina, que van oferir un repertori basat en la tradició i la música d’arrel, i que van convertir la nit de dijous en una nit màgica. El festival continuava ahir divendres 13 amb l’actuació de «Xuqr2» (Ausiàs Garrigós i Ricard Capellino), hui dissabte amb el Trio Ausiàs March i el tablao de Juan de Pilar i diumenge 15 hi haurà l’actuació de l’octet de corda «Bambú Ensemble», i la fi del festival amb Maria del Mar Bonet i Borja Penalba. Les entrades encara es poden comprar al web o en taquilla. A la dreta, el trio Marala en concert.

Potries «Marala» en el Potries Music Fest

Potries «Marala» en el Potries Music Fest

Potries «Marala» en el Potries Music Fest

Potries «Marala» en el Potries Music Fest