La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva ha cofinançat dues cadires amfíbies i dues de dutxa per a les zones adaptades de les platges amb una subvenció que va demanar a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. A més, també es rebrà una cadira per al servei d’snorkel adaptat i la renovació i millora de les passarel·les d’accés a aquest servei.

Les noves cadires estan a disposició de Creu Roja Oliva per donar el servei a les persones interessades. Les cadires amfíbies compleixen amb totes les garanties de seguretat, i poden ser utilitzades dins de l’aigua perquè els seus flotadors permeten l’adaptació dins l’aigua i les rodes amples eviten que la cadira s’enfonse en l’arena.

La regidora de Benestar Social, Yolanda Balaguer, «destaca la necessitat d’aquestes millores que han tingut un cost de 17.890 euros i ha comentat que, encara que s’ha vist demorada l’entrega, part del material està ja en marxa perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir del bany en les nostres platges».

La presidenta de Creu Roja Oliva, Maria Dolors Roselló, ha agraït la implicació de l’Ajuntament en millorar la dotació d’aquest material «tan necessari».

A més, el coordinador de platges d’Oliva, Jose Vicente Herráiz, ha volgut destacar que el bany adaptat es pot gaudir de dilluns a divendres, de 11 h a 13 hores, en la Platja Pau-Pi i el Carrer Jacomart, en San Fernando, i en les mateixes zones de 17 h a 18.30 hores els divendres, dissabtes i diumenges.