Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els concerts melòdics triomfen en «Música a la Mar d’Oliva»

El cicle organitzat per la regidoria de Cultura i Música ha tingut una gran accolida a pesar de les restriccions

El grup Ravai i Vila i la Colla Sarabanda van tancar el cicle celebrat a la platja d’Oliva | AJUNTAMENT D’OLIVA

El grup de danses Raval i Vila d’Oliva i la Colla Sarabanda van tancar diumenge passat el cicle Música a la Mar 2021, organitzat per la regidoria de Cultura, Música i Biblioteques d’Oliva en agost.

Els espectacles han estat controlats amb les mesures sanitàries amb aforament limitat. Malgrat açò, els actes han pogut comptar amb més de 200 espectadors en tots els concerts, destacant el concert d’estiu de la banda de música d’Oliva amb més de 300.

L’etiqueta Rock’n’Oliva ha tingut gran acollida amb els tres grups Las Víctimas Civiles, Las Infrarrojas i Mossén Bramit Morera i Els Morts.

Els concerts melòdics, on van participar les associacions musicals d’Oliva, sense cap dubte van ser els triomfadors. El concert d’estiu de l’AAMO ens va fer traspassar les pantalles del cinema amb les seues bandes sonores; com també ho va fer el concert de l’aniversari de la Coral Santa Cecília d’Oliva i el concert del MEGOC amb les seues representacions de cançons conegudes.

En la cloenda, el grup Raval i Vila i la Colla Sarabanda van fer gaudir de la música tradicional. «Ens ha sorprés gratament l’acollida d’aquesta edició tan especial», ha conclòs el regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca.

Compartir el artículo

stats