Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tavernes posa en marxa els carregadors per a vehicles elèctrics

El tres punts, dos en el poble i un en la platja, són gratuïts per a fomentar l’ús de la nova movilitat

Un dels carregadors instal·lats en el poble. levante-emv

Els propietaris i propietàries de cotxes elèctrics i híbrids de Tavernes de la Valldigna ja fan ús dels punts de recàrrega d’energia instal·lats en l’Ajuntament i el consultori mèdic de la platja. Són totalment gratuïts i es poden recarregar els vehicles durant un màxim de 90 minuts, encara que cal indicar l’hora d’arribada per organitzar el seu ús.

La inversió ronda els 36.000 euros i està finançada amb dos subvencions, una de la Diputació de València i l’altra de la Conselleria d’Indústria de la Generalitat que dirigix Rafael Climent.

L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Sergi González, ha destacat que «a Tavernes apostem per la mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient, i la millor manera de fer-ho és facilitant l’ús gratuït dels punts de recàrrega, tant al poble com a la platja».

El regidor de Serveis Públics, Quique Chofre, va destacar, quan es va anunciar la instal·lació dels tres punts de càrrega per als nous vehicles, que «des de l’ajuntament seguirem treballant en noves accions per a incentivar la compra de vehicles elèctrics i el seu ús per part de la ciutadania».

Compartir el artículo

stats