Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Gent Gran de Gandia celebra una trobada per a iniciar els cursos 2021-2022

Les persones interessades poden inscriure’s des del 20 al 30 de setembre en la web municipal o presencialment

L’Ajuntament de Gandia ha programat per a este divendres, 17 de setembre a les 19 hores, una trobada de la Gent Gran a la Casa de la Cultura per a donar inici als cursos 2021-2022 dels Centres de Convivència per a persones majors. La iniciativa, que vindrà acompanyada de l’espectacle «Què Flamenca Sóc», de Taconterra, es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat anti-Covid i fins a completar aforament.

Enguany, a més dels centres de Corea i Roís de Corella, s’incorpora a l’oferta el centre del Grau perquè els més grans puguen gaudir d’un total de 44 cursos de salut i qualitat de vida, desenvolupament i expressió artística, cultura i comunicació, i la novetat d’un curs enfocat a treballar les emocions a través del ball.

Les persones interessades deuran fer ús de la targeta daurada i la targeta del CEAM per a formalitzar la matrícula a partir del 20 i fins al 30 de setembre.

La inscripció es podrà gestionar a través de la web municipal o de manera presencial als Centres de Convivència de Corea i Roís de Corella (telefonar de 9 a 13 hores per a demanar cita prèvia).

En el cas del Centre Convivència del Grau de Gandia, la matrícula es realitzarà des del Centre Social Marcel·lí Pérez de 9 a 11 hores i de 16 a 20 hores.

Compartir el artículo

stats