Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Diputació passa revista a les obres que finança en la comarca

La Corporació Provincial destina 16 milions als pobles de la Safor dins del Pla d’Inversions

Bielsa, ahir, en Miramar, la Font, Beniarjó i Benirredrà. | LEVANTE-EMV

El vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, va visitar ahir el desenvolupament de les obres finançades per la corporació provincial en municipis de la Safor, que ja estan executades o en fase de construcció. Bielsa va recòrrer Gandia, Beniarjó, la Font d’en Carròs, Benirredrà i Miramar acompanyat per alcaldes, alcaldesses i el diputat Vicent Mascarell. La comarca ha rebut 16 milions del Pla d’Inversions de la Diputació per a obres.

La Diputació passa revista a les obres que finança en la comarca

Bielsa va inicia la seua travessia en Gandia, on es va reunir amb l’alcalde José Manuel Prieto, acompanyat pel diputat provincial i regidor de la localitat Vicent Mascarell. Durant la trobada, es van abordar els detalls del futur pavelló esportiu universitari, una infraestructura que serà finançada per la Diputació amb 1,6 milions d’euros dins del Pla d’Inversions per a grans ciutats del qual Gandia és beneficiària.

La Diputació passa revista a les obres que finança en la comarca

De Beniarjó a Miramar

El recorregut va continuar a Beniarjó, on l’alcaldessa, Eva Llinares, va mostrar als responsables provincials les millores dutes a terme a la biblioteca municipal i la façana de l’ajuntament amb els fons d’un Pla d’Inversions que ha finançat igualment la construcció d’una nau-magatzem en el polígon, o l’adquisició d’un escenari desmuntable per a les festes.

La Diputació passa revista a les obres que finança en la comarca

La següent escala va estar a la Font d’en Carròs, un municipi que ha rebut més de mig milió d’euros de la Diputació en el programa inversor 2020-21, destinats a obres i millora de serveis que ha decidit el propi ajuntament, com la resta de consistoris de la província. L’alcalde, Pablo Puig, ha acompanyat a Bielsa i Mascarell fins a la nova biblioteca municipal, adequada amb fons provincials, i el carrer de la Pau, la reurbanització del qual ha sigut costejada amb els diners del Pla d’Inversions, igual que el nou aulari de l’edifici polivalent.

Des del municipi de la Font d’en Carròs, el vicepresident Carlos Fernández Bielsa i el diputat Mascarell es desplaçaren fins a Benirredrà, on l’alcaldessa, Elena Blanco, els va mostrar les millores realitzades a l’ajuntament i el seu entorn amb els plans provincials, que també han servit per a renovar l’escola infantil i instal·lar plaques solars fotovoltaiques en diferents espais municipals com l’escola de música i el poliesportiu municipal.

La visita a la comarca va finalitzae a Miramar, localitat de 2.700 habitants que, entre els projectes finançats per la Diputació de València, inclou la construcció d’una nova piscina semiolímpica i els seus vestuaris. L’alcaldessa de la localitat, Pilar Peiró, va explicar al vicepresident Bielsa els detalls d’una obra que acaba d’iniciar-se i que compta amb una inversió de 350.000 euros per part de la corporació provincial.

Compartir el artículo

stats