La biblioteca de Benirredrà va acollir la presentació del llibre Mindfulness para niños: 20 prácticas para realizar en familia, escrit per Encarna Jiménez Carmona, psicòloga de professió i veïna del poble. Dalt, la imatge de l’acte.

Gandia Poesia i música en directe

Des d’ahir està en funcionament, de nou, el centre esportiu del Grau de Gandia, com va anunciar l’ajuntament. Divendres passat es va fer una jornada de portes obertes i des de este dilluns ja estan en marxa les activitats en totes les sales i instalacions del complexe esportiu grauer. Dalt, una imatge de gent formalitzant la matrícula.

Gandia Poesia i música en directe

L’Agrupació Musical Vernissa d’Almiserà va oferir al seu veïnat un concert a la plaça de l’Església, com es pot apreciar en la imatge superior. L’actuació s’enmarcava dins de la campanya «Intercanvis Musicals» auspiciada per la Generalitat Valenciana amb l’organització de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana que pretén acostar la cultura musical a tots els ciutadans.

Gandia Poesia i música en directe

L’alumnat del col·legi Sant Francesc de Borja de Gandia va prendre el carrer del seu col·le per a reivindicar una ciutat sense vehicles i segura. Esta activitat es va dur a terme dins del programa de la Setmana Europea de la Mobilitat que va oirganitzar làrea de Trànsit i Mobilitat Sostenible amb la Policia Local de Gandia

Gandia Poesia i música en directe

Malgrat el mal temps i la pluja, Bellreguard ha pogut viure unes festes més o menys normals durant la setmana passada. L’espectacle «La disbauxa dels Pedacets» (imatge de dalt) va canviar de data i hora, però és va dur a terme, com la majoria dels actes.

Gandia Poesia i música en directe

L’Alqueria del Duc va acollir el darrer recital poètic de l’estiu del cicle «EstiuVers», com es pot vore en les dos imatges de dalt. En la de baix, un altra activitat cultural del cap de setmana a Gandia amb l’actuació del grup «El Diluvi» dins del cicle Marquesa Concerts, que va tindre molt d’èxit.

Gandia Poesia i música en directe

Gandia Poesia i música en directe